Ankara’da trafik kazası can aldı: Samsun yolunda bir motosikletli aracın altında kalarak hayatını kaybetti!

Son günlerde trafik kazalarının arttığı Başkent Ankara'da farklı ilçelerde meydana gelen kazalarda ölü ve yaralılar var.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara- Samsun yolunda Siteler yakınında dün akşam trafik kazası gerçekleşti. Durmakta zorlanan motor önündeki araca sertçe çarptı. Motor sürücüsü aracın altında kaldı.

Mamak ilçesinde Siteler’e yakın noktada meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü önündeki araca arkadan sertçe çarptı. Kaza anında olay yerindekilerin arayıp çağırdıkları sağlık ve polis ekipleri motosikletliyi sıkıştığı yerden çıkarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Motosiklet kullanılamaz hale gelirken araçta da maddi hasar meydana geldi. Olayda aracın altında kalan motor sürücüsünün hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CEVİZLİDERE'DE ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Cevizlidere Mahallesinde 3 araç kazaya karıştı.

Trafiğin yoğun olduğu öğlen saatlerinde oluşan ve 3 aracın birbirine girdiği kazanın başlangıcında ara yoldan kontrolsüzce çıkan araç karşı şeritteki arabaya arkadan vurdu. Temasın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden diğer araç karşı şeride geçti ve karşıdan gelen bir başka araca vurdu.

Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazada 1 kişi hafif yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri