Ankara'da uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor! Eryaman'da 2 kişi gözaltına alındı

Başkent Ankara’da uyuşturucuya dair mücadele sürüyor. Bu kapsamda 2 kişi Eryaman’da yakalandı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde düzenlenen başarılı bir uyuşturucu operasyonunda 630 gram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şehit Osman Avcı Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekipleri, Eryaman bölgesinde özellikle yabancı uyruklu kişilere uyuşturucu madde satan bir şahsın faaliyetlerini tespit etti. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu F.Y. isimli şahsın, özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı sırada uyuşturucu madde ticareti gerçekleştirdiği belirlendi.

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla F.Y., suçüstü yakalandı. Şahsın ikametinde ve H.A. isimli şahsın aracında gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 630 gram uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 15 bin 205 Türk lirası ve 204 dolar para ele geçirildi.

Gözaltına alınan F.Y. ve H.A. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan F.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan operasyon, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmalarını bir kez daha gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri