Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan 11 kişi yakalandı

Altındağ Karapürçek bölgesinde gerçekleştirilen operasyon, çıkar amaçlı suç örgütleriyle mücadele çerçevesinde 11 şüpheli şahıs yakalandı.

Ankara Altındağ Karapürçek bölgesinde düzenlenen operasyon, çıkar amaçlı suç örgütleriyle mücadele kapsamında gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda, bölgede 'Yağma' ve 'Uyuşturucu İmal ve Ticareti’ suçlarına karşı 4 ayrı yağma suçu ve 9 ayrı uyuşturucu madde ticareti suçundan toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Yapılan aramalarda, 35.72 gram eroin, 1.15 gram kokain, 9.1 gram metamfetamin, 4 gram esrar, 5 adet uyarıcı hap, 2 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan PAYP, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 8 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs, yapılan işlemlerin ardından tutuklandı.

19 Aralık 2023 tarihinde Altındağ Karapürçek bölgesinde düzenlenen operasyonda, daha önceki bir operasyonun devamında diğer şüphelilerin yakalanması için yapılan çalışmalarda 8 kişi daha gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 3 av tüfeği, 5 kartuş ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, M.E., İ.A., Ö.K. ve T.C., adli işlemlerin tamamlanmasının ardından 21 Aralık 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri