Ankara’da yağış etkisine devam ediyor: Yenişehir Pazarı sular altında kaldı

Ankara'da öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan kuvvetli yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmurun etkisini gösterdiği Yenişehir Pazarı çevresindeki yollar sular altında kaldı. Belediye çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da öğle saatlerinde etkisini göstermeye devam eden sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle yollar sular altında kalırken, araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı.

Birçok bölgede etkisini gösteren yağış nedeniyle yollar göle dönüştü. Çevredeki vatandaşlar ve sürücüler bu durumda zor anlar yaşadı. Çankaya ilçesine bağlı Yenişehir pazarının önünde logarların suyun çekmemesinden dolayı yollar sular altında kaldı.

“DERE ÇEKMİYOR SUYU”

Bölgede esnaf olduğunu belirten Raşit Karakoç, her yağmurda korku dolu anlar yaşadıklarını belirterek, “35 senedir buradayım her seferinde Belediyeye yaptırdık ama dere çekmiyor suyu. Az bir yağmur yağdığında sular kalıyor. İkinci bir metro var Sıhhiye’de o metro dere yatağını daraltıyor. Logarları ben açmasam her yeri su alıyor. Belediye geliyor ama onlar da yetersiz kalıyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mamak'ta sağanak yağış istinat duvarını yıktı! Yaşlı çift zor anlar yaşadı!
Ankara'da Tandoğan Köprüsü altında mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Ankara'da fırtına! Ağaçlar devrildi!

Ankara Haberleri