Ankara’da Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlenecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri, 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılımıyla gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu iş birliği ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla düzenlenen Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl ikinci kez yapılacak. Etkinlik, 60 başpehlivan ve toplamda 700 güreşçinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile Başkentlileri 15 Eylül 2024 tarihinde Keçiören Bağlum Stadı'nda düzenlenecek bu büyük spor organizasyonuna davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Başkentlileri etkinliğe davet etti. Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’da güreş heyecanı başlıyor! 15 Eylül 2024 tarihinde Keçiören Bağlum Stadı'nda gerçekleşecek 2. Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine davetlisiniz. 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılacağı bu büyük etkinlik için vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz.”

15 Eylül 2024 Pazar günü Keçiören Bağlum Stadı'nda gerçekleştirilecek olan Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne bu yıl 60 başpehlivan ve toplamda 700 güreşçi katılacak. Yağlı güreşi yakından takip etmek isteyen vatandaşlar için Keçiören Belediyesi, Sincan Belediyesi ve Ulus'taki Gençlik Parkı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Bu hizmet, etkinliğe katılacak izleyicilerin ulaşımını kolaylaştırarak, daha fazla sporseverin geleneksel Türk güreşine tanıklık etmesine olanak sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri