Ankara'da yağmur ve yoğun sis etkili oldu!

Ankara sabah saatlerinde soğuk ve kapalı bir hava ile güne başladı. Şehrin genelinde yağmurlu hava etkisini sürdürürken bazı ilçelerde de yoğun sis etkili oldu.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcaklıklar düşmeye başladı. Kentin genelinde etkili olan yağışlar soğuk hava ile birleşince başkentli vatandaşların zor anlar yaşamalarına sebep oldu. Kentin bazı noktalarında trafikte sıkışıklıklar meydana gelirken, birçok vatandaş gitmek istediği yerlere ulaşmakta güçlük çekti.

BAŞKENTTE YOĞUN SİS ETKİSİ

Başkentte bu sabah saatlerinde kapalı olan hava yerini yağışa bıraktı. Açık havada yürümek zorunda olan Ankaralılar yağış nedeniyle kapalı alanlarda yağışın bitmesini bekledi. Şehrin farklı ilçelerinde de yoğun sis etkili olurken trafikte ilerleyen vatandaşların görüş mesafesi de düştü. Ortalığı kaplayan sis Ankara'nın civar ilçelerinde trafiği durma noktasına getirdi.

ESKİŞEHİR YOLUNDA FECİ KAZA

Şehrin akışını sağlayan önemli otoyollardan Eskişehir Yolu'nda da bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, 2 yaralı olduğu öğrenilirken, birinin durumunun da ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Ekiplerin kaza ile ilgili araştırmaları ise sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri