Ankara’dan yola çıkacaklar dikkat! Oralarda çalışma var

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 52. kilometresinde devam eden bağlantı kolu yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler, Ankara-İstanbul Otoyolu'na katılmak için Dempa Alt Geçidi'nden U dönüşü yapmak zorunda kalıyor. Ankara-Niğde Otoyolu'nun Kırşehir bağlantı yolunda Kırşehir yönüne devam eden çalışmalar nedeniyle trafik tek şeritten ilerliyor.

Kara yollarında çeşitli bölgelerde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışında düzenlemeler yapılıyor.

TEM Otoyolu’nun Hendek-Gümüşova kavşakları arasında yapılan üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında İstanbul yönü gece 21.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında kesimler halinde trafiğe kapatılmakta, ulaşım diğer yönden sağlanıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli’nin Akçaabat-Trabzon yönünde, 12.00-17.00 saatleri arasında yangın söndürme tatbikatı yapılacağı için sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

İzmir Çeşme Otoyolu'nun İzmir yönünde, 2-12. kilometrelerdeki Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle Güzelbahçe Gişeleri bölgesinde trafik akışı bant aktarmasıyla çift yönlü sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresinde menfez yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü devam ediyor.

Samsun-Ordu yolunun Ünye çevre yolu 6-8. kilometrelerindeki Yunus Emre Tüneli'nin Samsun yönü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, trafik diğer tüpten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ağrı-Kağızman yolunun çeşitli kilometrelerinde devam eden yapım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü olarak bölünmüş yolun bir bölümünden sağlanıyor.

Kangal-Gürün yolunun 35-65. kilometreleri arasında asfalt kaplama çalışmaları dolayısıyla trafik kontrollü bir şekilde ilerliyor.

Sürücülerin, çalışma yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle tavsiye ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri