Ankara'da yollar ve alt geçitler trafiğe kapatıldı: Ankara Çayı taşma noktasında!

Ankara'da şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ankara'da bazı yollar ve alt geçitler trafiğe kapatıldı. Ankara Çayı'nın da taşma noktasına geldiği bildirildi.

Ankara'da şiddetli sağanak yağı ve dolu nedeniyle hayat olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ankara Çayı'nın tam kapasiteye ulaştığını açıkladı. Ankara Valisi Vasip Şahin'de Ankaralı vatandaşları uyardı.

Ankara bir kez daha sel felaketiyle yüzleşti. Gündüz saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış ve dolu başkenti olumsuz etkiledi. Yağışlarla birlikte kentin birçok noktasında sel meydana geldi. Cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı. Alt geçit ve evleri de su basarken hayat Ankara'da adeta felç oldu.

MANSUR YAVAŞ VATANDAŞLARI UYARDI

Yağışların devam ettiği Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kritik bir uyarıda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Mansur Yavaş, Ankara Çayı'nın taşma noktasına geldiğini belirtti. Yavaş, şunları söyledi: "Değerli hemşehrilerim, Ankara'da afet seviyesinde yaşanan sağanak yağışlar ve dolu yağışı nedeniyle Ankara Çayı tam kapasiteye ulaştı, taşma noktasına geldi. Bu durum altyapı hatlarımızı doldurmakta ve deşarj sürecini uzatmaktadır. Sahadayız, teyakkuz halindeyiz. Tüm ihbarlara müdahale etmeye devam ediyoruz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

ABB Başkanı Yavaş müjdeyi verdi! Ankara’nın yeni metrosunun finansmanı için EBRD ile imzalar atıldı

Ankara Haberleri