Ankara'da yürümeyen merdiven sorunsalı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan üst geçitte çalışmayan 'yürüyen merdivenler' vatandaşları zor durumda bırakıyor.

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Nüfusu 6 buçuk milyonu aşan Başkent Ankara'da; iş, okul başta olmak bir yerden bir yere gitmenin en hızlı yolu kuşkusuz toplu taşıma. Otobüs, metro ve dolmuş bu yüzden Ankaralıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullananların öncelikli tercihi rahatlığından dolayı asansör ve yürüyen merdivenler oluyor. Ancak Ankara'da zaman zaman yürüyen merdivenler ve asansörler çalışmıyor.

BAŞKENT'TE YÜRÜMEYEN MERDİVEN SORUNU BÜYÜYOR!

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan üst geçitte çalışmayan 'yürüyen merdivenler' vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Üst geçitte çalışmayan yürüyen merdivenleri anadolugazete.com.tr muhabiri görüntüledi.

YAŞLI VE ENGELLİLER ZOR DURUMA DÜŞÜYOR!

Ne zaman bakımı biteceğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmayan yürümeyen merdivenler ve çalışmayan asansörlerin yaşattığı mağduriyetten başta engelli ve yaşlılar olmak üzere tüm yolcular nasibini alıyor. Özellikle yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullananlar yürüyen merdivenlerde yaşanan arızaların bir an önce giderilmesini yetkililerden talep ediyor.

Mağduriyet yaşayan vatandaşlar, anadolugazete.com.tr'nin görüntülediği çalışmayan merdivenlerden şikâyetçi olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri