Ankara'da 'yürümeyen merdiven' sorunu çözüme kavuşuyor: Ankara Büyükşehir Belediyesi tarih verdi!

Ankara’nın metro istasyonlarında 'yürümeyen merdiven' sorunu çözüme kavuşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kent Estetiği Daire Başkanlığı yürüyen merdivenlerdeki sorunu gidermek için çalışmaların sona ereceği tarihi duyurdu.

ÖZEL HABER : ESRA SARI

Ankara'da yürüyen merdiven problemleri yaşlı, hamile ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Başkent Ankara’nın metro istasyonlarında çalışmayan yürüyen merdiven sorunu çözüme kavuşuyor. Metro duraklarında arızalı yürüyen merdivenler Başkentlileri mağdur ediyor. Özellikle yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullanan vatandaşlar şikayetlerini dike getiriyor. anadolugazete.com.tr, Ankara’nın metro istasyonlarında 'yürümeyen merdiven' sorununu gündemde tutmaya devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yaklaşık olarak 3 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Seçim öncesi yerel yönetimler de Ankara’daki çalışmalarına hız verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kent Estetiği Daire Başkanlığı arızalı merdivenlerin bakım onarımını hızlandırdı. ABB tarafından Kızılay metro istasyonunda asılan afişte 31 Aralık 2023 tarihinde yürüyen merdivenlerin kullanıma açılacağı belirtildi.

Başkentliler, 'yürümeyen merdiven' sorununun bir an evvel çözülmesi ve mağduriyetlerin giderilmesini istiyor. Metroyu kullanan yolcular; yaşlı, engelli ve çocuk sahibi vatandaşların yürüyen merdivenlerin sık sık arızalanmasından dolayı zor duruma düştüklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri