Ankara'daki 'pusu'nun sırrı ne? Altınok, Köse, Balcı ve Taşdelen nerede?

Başkent Ankara'da yaz sessizliği yerini sonbahar ile siyaset kulislerine, yeni atamalara, görev almak için verilen mücadeleye ve silahlı saldırı haberlerine bıraktı. Yazı işleri Müdürümüz Adem Yavuz Irgatoğlu, Ankara'daki gelişmeleri köşesine taşıdı.

Ağustos ayının bitmesiyle Ankara'da yeni belediye başkanları konser, etkinlik ve diğer programlarda boy gösterirken; eski başkanların ise nerede olduğu merak konusu.

Adem Yavuz Irgatoğlu, bugünkü köşesinde önceki dönemin etkili ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Turgut Altınok, Murat Köse, Asım Balcı ve Alper Taşdelen'in nerede olduğu sorularına cevap arayıp, son zamanlardaki paylaşımlarına dikkati çekti.

"Turgut Altınok, Murat Köse, Asım Balcı ve Alper Taşdelen ortalardan 'kayboldu.' Sayın Başkanların nerede olduğuna birazdan değineceğim ama önce müsaadenizle yeni gelişmelere bakalım." diyen Irğatoğlu, Başkent'teki silahlı saldırı olayına da köşesinde yer verdi.

SİLAHLI SALDIRILAR VE CİNAYETLER

Başkent Ankara'nın son zamanlarda cinayet haberleri ve ateşli yaralanmalarla baş başa kalındığını hatırlatan Adem Yavuz Irgatoğlu, "Geçtiğimiz aylarda Abdullatif Şener'in oğlunun işlediği cinayetin yankıları sürerken; bu sefer de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Köylüoğlu'nun oğluna bir düğünde 'pusu' kurulduğu iddia edildi. İddianın sahibi meslektaşımız Zihni Çakır, sosyal medyadan bu olayı paylaştı. Çakır, bu olay karşısında Ankara Valiliğinin sessiz kalmasını eleştirdi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ise olayın üstünü örtemeye çalışmakla suçladı." ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri