Ankaragücü, Eryaman deplasmanında Yeni Malatyaspor'u 3-0'la geçti: Tolga Ciğerci'den taraftara zeytin dalı

TFF 1. Lig'in 9. haftasının açılış maçında Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Ankaragücü, 10. dakikada Riad Bajic’in attığı golle öne geçti. Bajic, Efkan Bekiroğlu'nun asistinde topu ağlara göndererek takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

İlk yarıda rakip kaleye adeta yüklenen Ankaragücü, 39. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Bu kez Bajic’in asistini değerlendiren Efkan, farkı ikiye çıkardı ve devre bu skorla sona erdi: 2-0. Ankaragücü, ilk yarıda rakip kaleye 14 şut atarken, bunların 7’si isabetli oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Ankaragücü, 90+2. dakikada Tolga Ciğerci’nin penaltı golüyle skoru 3-0 yaptı. Golün ardından, eleştirilerle karşılaşan Ciğerci, Ankaragücü armasını göstererek taraftarlarına "Eleştirilerinizin başımın üzerinde yeri var" diyerek zeytin dalı uzattı.

Bu galibiyetle Ankaragücü, sezonun 4. galibiyetini alarak puanını 13’e yükseltti. Takım, önümüzdeki hafta Eryaman Stadyumu'nda Kocaelispor ile karşılaşacak. Ankaragücü, bu sonuçla birlikte 2 maç aradan sonra kazandı ve ligdeki hedeflerini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri