Ankaralı başkanlardan Zabıta Haftası kutlamaları

Ankaralı Belediye Başkanları 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak zabıtaları unutmadılar.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediye Başkanlarından tebrik mesajları gelmeye başladı. İşte o mesajlar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi X hesabı üzerinden “Toplumumuzun düzenini, huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyoruz” açıklamasında bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, sosyal medya X hesabı üzerinden “Zabıta Teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Halkımızın düzen, huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm zabıta personelimize teşekkürlerimizi sunuyor, vazifelerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya X hesabı üzerinden "Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" şeklinde paylaşımda bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya X hesabı üzerinden "Mamak’ta huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden çalışan zabıtalarımızın 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyoruz. Mamak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sosyal medya X hesabı üzerinden "Vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve sağlığı için fedakarca görev yapan, başta belediyemizin kıymetli zabıta personelleri olmak üzere ülkemizde görev yapan tüm zabıta camiasının 1-7 Eylül ''Zabıta Haftası''nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri