Ankaralı moda severler Altınpark Expo Center'a akın ediyor!

Altınpark Expo Center’da düzenlenen Moda ve Alışveriş Festivaline Ankara, ev sahipliği yapıyor. Katılımcılar, yerli ve yabancı markaların yeni koleksiyonlarını keşfederken, alışveriş yapma deneyimini de beraberinde yaşıyor.

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Ankara Altınpark Expo Center’da düzenlenen Moda ve Alışveriş Festivali, moda tutkunlarını bir araya getiriyor. Festival, çeşitli markaların koleksiyonlarını sergilemesi ve alışveriş fırsatları sunmasıyla dikkat çekiyor.

Bu yıl etkinlik, ziyaretçilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Eşofman takımları, şık eşyalar, eşarplar, takı tokalar, ayakkabılar ve daha birçok çeşit ürünle dolu olan bu yer, moda severler için adeta bir cennet.

“FESTİVAL KEYİFLİ AMA TALEP AZ”

İnci Eşarp Ankara Firmasından Esra Ünal, Moda ve Alışveriş Festivaline talebin fazla olmamasından yakınarak, “Festivallerin arka arkaya olmasından mıdır yoksa ekonomik durumlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama talep fazla yok. Festivaller keyifli geçiyor, müşterilerle birlikte sıcak temasta olmak bizi de mutlu ediyor. Daha güzel günlerde daha çok müşterilerin olduğu festivallerde görüşmeyi umuyorum.” dedi.

Moda ve Alışveriş Festivali, 22 Eylül tarihine kadar moda severlerini ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri