Ankaralı muhtar adayından sosyal medyayı sarsan video!

Ankara'nın Mamak ilçesi Başak Mahallesi'nde muhtar adayı olan Mustafa Samsun, düşük bir bütçeyle çektiği tanıtım filmi ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ankara'da muhtar adaylığı için video hazırlayan 38 yaşındaki Mustafa Samsun'un doğal halleri ve kullandığı efektler, milyonlarca kullanıcı tarafından izlenerek sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Seçim çalışmalarına başlayan muhtar adayları arasında dikkat çeken Samsun, videoda kendini tanıtarak büyük beğeni topladı.

VİDEOYA OLAN İLGİ ŞAŞIRTTI

Samsun, paylaştığı videosunun beklenmedik bir şekilde büyük ilgi göreceğini düşünmediğini belirtti. Videoyu sınırlı bir bütçeyle çektiklerini ve maddi imkanlarının kısıtlı olduğunu söyledi. Kendisinin inşaat sektöründe taşeronluk yaptığını ve fenomen olacağını öngörmeyerek videonun başarısını şaşırdığını ifade etti.

Mustafa Samsun, mahallesindeki eksikliklere dikkat çekerek, sağlık ocağının yetersizliği, parklardaki güvenlik sorunları, tel örgü eksikliği, Cuma pazarında kadınlara alan tahsisi yapılması gerekliliği, otobüs ve ulaşım sıkıntılarını dile getirdi. Samsun, videonun sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük bir heyecan yaşadığını belirtti. İyi ve kötü yorumların hepsine teşekkür ederek, herkesin kardeşi olduğunu ifade etti.

OLUMLU YORUMLAR HOŞUNA GİTTİ

Mustafa Samsun, videoya gelen olumlu ve olumsuz yorumlara değinerek, destekleyenlerin güzel ve olumlu yorumlarına teşekkür etti. Saf, temiz, dürüst gibi olumlu ifadelerin hoşuna gittiğini belirtti. Kötü yorumların çok fazla olmadığını ancak bazı eleştirilere maruz kaldığını söyledi, özellikle elbisesine ve kendisine takılanlar olduğunu ifade etti. Samsun, eşi, ailesi ve akrabalarından destek aldığını vurgulayarak, tanıtım videosundaki doğallığını muhtarlık görevinde de sürdüreceğini ve mahallesini başarılı bir şekilde yönetmeye talip olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri