Ankaralı öğrencilere müjde: "Kişisel Gelişim Merkezi"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), öğrenciler için bir proje daha gerçekleştirerek, "Kişisel Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentteki lise ve üniversite öğrencileri için önemli bir adım atarak "Kişisel Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı. Demetevler Cemre Parkı içerisinde bulunan 400 metrekarelik bir alana kurulan merkez, öğrencilere ders çalışma imkanı sunmanın yanı sıra sosyal aktivitelerde bulunma şansı da tanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Başkentli öğrencilere müjdemiz var" diyerek merkezi duyurdu. Demetevler Cemre Parkı'nda faaliyete geçen Kişisel Gelişim Merkezi, kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafeterya gibi alanları içinde barındırarak öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Sosyal ve İdari İşler Şube Müdürü Fatih Karaşahin, geçmişte taziye hizmetlerinin sunulduğu alanda yapılan düzenleme sonucu oluşturulan merkezin, öğrencilerin taleplerine yönelik bir hizmet olduğunu belirtti. 400 metrekarelik kullanım alanıyla öğrencilere konforlu bir ortam sunan merkez, aynı zamanda sosyal hayata adapte olmalarını sağlayacak ortamları da sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri