Ankaralı vatandaşlar konsere doyacak!

Ankara'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında birçok ünlü sanatçı konser verecek. Konserler 17 Mayıs tarihinde başlayıp 19 Mayıs akşamına kadar devam edecek.

Ankara'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başta olmak üzere Başkent'te birçok ilçe belediyesi de sevilen ünlü sanatçıları ağırlayacak.

GÜLŞEN VE MURAT BOZ ANKARA'YA GELİYOR

19 Mayıs kutlamaları 17 Mayıs'tan itibaren 19 Mayıs akşamına kadar devam edecek. 17 Mayıs'ta ilk olarak ünlü şarkıcı Gülşen, saat 20.00'de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda sevenleriyle buluşacak.

ABB, tarafından organize edilen bir diğer etkinlik ise Murat Boz konseri. 18 Mayıs'ta Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda konser verecek olan Murat Boz, akşam saat 20.00'de Başkentlilerle bir araya gelecek.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda ise Türkiye'nin en sevilen gruplarından biri olan Mor ve Ötesi bayram coşkusunu yaşatacak. Mor ve Ötesi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda akşam saat 20.00'de Ankaralı vatandaşlarla buluşacak.

Çankaya ve Mamak Belediyeleri de 19 Mayıs kapsamında bir dizi etkinlik plânlıyor. Çankaya'da da kutlamalar 18 Mayıs'tan itibaren başlıyor. 18 Mayıs Cumartesi günü Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda saat 20.00'de Zakkum sahne alacak, ardından saat 21.00'de Aleyna Tilki Anıtpark'ta şarkılarını seslendirecek.

19 Mayıs Pazar gününde ise Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda Pinhani saat 20.00'de konser coşkusunu yaşatacak. Ardından Anıtpark'ta ünlü sanatçı Volkan Konak, Başkentlilerle buluşacak.

Mamak'ta da Türk Halk Müziği'nin usta sanatçılarından Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç, 75. Cumhuriyet Amfi Tiyatrosu'nda 18 Mayıs saat 20.00'de sahne alacak.

Diğer ilçe belediyelerinde ise önceki dönemden kalma borçlar sebebiyle 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında farklı programlara yer verilmediği görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri