Ankaralılar dikkat: 1 ay boyunca trafiğe kapatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle Gölbaşı'nda bazı yolların 1 ay boyunca trafiğe kapatıldığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının sağlanacağı alternatif yolları duyurdu.

Ankaralılar için kritik uyarı geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kazı dolgusu, altyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesinde bazı yolların 19 Ekim'e kadar trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Belediyeden yapılan açıklamada Taşpınar Mahallesi, İsmail Gaspıralı Caddesi'nin 2864. Cadde kesiminden TED Koleji istikametine kadar olan yolun 19 Eylül-19 Ekim tarihleri arasında kapalı olacağı belirtildi.

ALTERNATİF GÜZERGAH BELLİ OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Ankaralılar, 19 Eylül 2024-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Gölbaşı ilçesi, Taşpınar Mahallesi, İsmail Gaspıralı Caddesi'nin 2864. Cadde kesiminden TED Koleji istikametine kadar olan yol, trafiğe kapatılacaktır. Bu süreçte, İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı, 2881. Cadde ve 3035. Cadde üzerinde alternatif trafik akışı sağlanacaktır.

Yol kapama işlemleri sırasında gerekli emniyet önlemleri alınacak olup, kazı dolgusu, altyapı ve asfalt yapım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bu nedenle, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir. Kapatılan yollara ilişkin duyurulara dikkat etmenizi önemle rica ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri