Ankaralılar o ilçedeki kazalardan bıktı: Çözüm istiyorlar!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Gersan Sanayi Sitesi'nde, dört caddeyi birbirine bağlayan kavşakta meydana gelen trafik kazaları, çevredeki esnaf ve sürücüler için büyük bir tehlike oluşturuyor. Son dönemde artan kazalarda birçok kişi yaralanırken, birçok araçta ve iş yerinde ciddi hasar meydana geldi.

Gersan Sanayi Sitesi'ndeki kavşağın, kasis, levha ve ışıklandırma sistemlerinden yoksun olması, kazaların başlıca sebebi olarak gösteriliyor. Çevredeki esnaf ve sürücüler, yetkililerden acil çözüm bekliyor.

"KAVŞAKLARDAN GEÇERKEN KORKUYORUZ"

Gersan Sanayi Sitesi esnafından Melih Kaytan, kavşakta yaşanan tehlikeyi şu sözlerle dile getirdi: "Burada kasis olmadığı için araçlar çok hızlı geliyor. Önlem alınmadığı için sürekli kaza oluyor. Sürekli yaralanmalı veya maddi hasarlı kazalar oldu ama dün olan kaza ciddiydi. Kazaya karışan araç duvara çarpmasaydı dükkanımızın içine girebilirdi. Buraya kasis istiyoruz. Buraya kasis yapılması için okul olması gerektiğini söylediler. Site yönetimi de aynı şeyi söylediği için bir çözüm yoluna hala ulaşılamadı. Kavşaklardan geçerken korkuyoruz. Sürücüler yol kavgasından dolayı da hızlanıp kaza yapıyor. Can kaybı olmasından korkuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri