Ankaralılardan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Ebru Gündeş tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenleyeceği konserde Ebru Gündeş’in sahne alacağının açıklanması, sosyal medyada Ankaralıların tepkisini çekti.

Belediye tarafından yapılan paylaşımların altına birçok kullanıcı olumsuz yorumlar bırakırken, seçimin Cumhuriyet Bayramı'na uygun olmadığı vurgulandı.

"BULA BULA BUNU MU BULDUNUZ?"

Belediyenin sosyal medya hesaplarında konser duyurusunun yapılmasının ardından birçok Ankaralı, Gündeş’in konserinde sahne almasına karşı çıktı. Paylaşımların altında, "Bula bula bunu mu buldunuz? Başka birini mi bulamadınız?" şeklinde yorumlar dikkat çekti. Bazı kullanıcılar ise daha uygun bir ismin tercih edilmesi gerektiğini belirterek, "Bu güne yakışan bir konser olsun!" mesajını paylaştı.

REZA ZARRAB TEPKİSİ

Tepkilerin bir diğer nedeni ise Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab oldu. Ankaralıların bazıları, "Reza da gelecek mi?" şeklinde yorum yaparak bu tercihe tepki gösterdi. Bu yorumlar kısa sürede çok sayıda beğeni ve destek aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Gündeş'in katılımı etrafındaki tartışmalar devam ederken, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri