Ankara’nın Cam Piramit’i ve bağ evi çürümeye devam ediyor

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi Kuşkondu ve Kuloğlu Sokak’ın kesiştiği bölgede yer alan Cam Piramit ve bağ evi, yaklaşık 30 yıldır atıl durumda bekliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) yaptığı ihale sonrası 14 yıl 6 ay süreyle Mülkiyeliler Birliği’ne devredilen alan bakımsızlık içinde kaldı.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Ankara’nın Cam Piramit’i ve bağ evi, yıllardır âtıl durumda bırakılarak kaderine terk edilmişti. Mülkiyeliler Birliği’nin girişimi ile aslına uygun restorasyon işlemi yapılacağı söylenen Cam Piramit ve bağ evinde hiçbir ilerleme olmadı.

BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Andrev Karlov, Kuşkondu ve Kuloğlu Sokaklarının birleştiği alanda yer alan Cam Piramit ve bağ evi, 30 yıldır âtıl bir şekilde bekliyordu.

Ankara halkı ve yerel yöneticiler tarafından her zaman dikkat çeken, ne olacağı her dönem merak edilen Cam Piramit, ihale sonrası Mülkiyeliler Birliğine geçti. İhalenin alınmasından sonra Cam Piramit ve bağ evinde herhangi bir restorasyon işlemi yapılması merak konusu oldu.

Yıkık dökük bir biçimde bekleyen Cam Piramit ve bağ evinin geleceği belirsizliğini koruyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri