Ankara'nın en gözde mekânları!

Ankara mekânları soğuk havaların gelmesiyle beraber çok sayıda insanı ağırlamaya devam ediyor. Hafta sonunda sıcak bir kahve içmek için veya lezzetli bir yemek için tercih edilen en özel mekânlar sizleri bekliyor.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU
Ankara
'yı sıkıcı olarak nitelendiren birçok insan var. Ancak şehrin kalbinde yer alan bu mekânlar herkesin fikrini değiştirecek türden. Hafta sonunda eş dost ile gidilebilecek bu gözde işletmeler Ankara hakkındaki olumsuz düşünceleri olumlu hâle getirecek.

  • LA BEBE

Ankara'nın en işlek semtlerinden Tunalı'da yer alan La Bebe isminden de anlaşılacağı gibi tam bir Ankara mekânı. Sevdiklerinizle beraber gidebileceğiniz bu işletme, sohbet edilebilecek en güzel yerler arasında yer alıyor.

  • KOMŞU RESTORAN

Ege'nin güzelliklerini Ankara'ya taşıyan Komşu Restoran, muhteşem balık çeşitleri ve sunumlarıyla hem göze hem de damaklara hitap ediyor. Canlı müzik eşliğinde yemek yiyip eğlenebileceğiniz Komşu Restoran, Ankara içinde Ege havasını hissedeceksiniz.

  • BİG CHEFS

Ankara'da farklı şubeleri bulunan Big Chefs, zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Sahip olduğu geniş alan ve rahat ortamı sayesinde burada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

  • NO4 RESTORAN

​​​​​​​Özel kutlama denilince ilk akla gelen yerlerden olan no4 restoran, nefis akşam yemekleriyle misafirlerini ağırlıyor. Keyifli zaman geçirmek ve lezzetli yemeklerin tadına bakmak için no4 restoran sizleri bekliyor.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri