Ankara'nın en gözde parkları

Ankara'da çoğu vatandaş yaz kış demeden parklara akın ediyor. Her mevsim bambaşka renklere bürünen, başkentlilerin uğrak noktası olan en gözde parkları sizler için derledik.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankaralı birçok vatandaş hafta sonu yürüyüş yapmak için ya da kahvesini yudumlamak için zamanını parklarda geçiriyor. Büyük küçük herkes tarafından ziyaret edilen Ankara'nın bazı parkları şehri simgeleyen değerler arasında ilgi çekmeye devam ediyor. İşte Ankara'nın cazibe merkezi haline gelmiş parklarından en ünlüleri...

  • KUĞULU PARK

Ankara'da yaşayan herkesin bildiği ve en az bir kez gittiği Kuğulu Park yaz kış ziyaretçi akınına uğruyor. Muhteşem güzellikteki kuğularıyla bilinen bu park, her yaştan Ankaralının çok sevdiği bir alan olarak yıllardır önemini koruyor.

  • SEĞMENLER PARKI

Özellikle yaz mevsiminde çimenlerde oturacak yer kalmayacak kadar ziyaretçi akınına uğrayan Seğmenler Parkı, Ankara'nın en işlek parklarından biri olarak biliniyor. Seyyar masa sandalyesi olanların ilk tercihlerinden biri olan Seğmenler Parkı, kalabalık görüntüsüyle yaz akşamlarında göz dolduruyor.

  • 50. YIL PARKI

50. Yıl Parkı, eğlence arayan Ankaralıların en sık uğradığı parklar arasında yer alıyor. İçinde bulunan luna parkıyla dikkat çeken 50. Yıl Parkı'nda heyecanlı dakikalar sizleri bekliyor. Dış çekim için de sıkça ziyaret edilen 50. Yıl Parkı her mevsimde büründüğü renk tonlarıyla düğün fotoğrafçılarının favori mekanları arasında yer alıyor.

​​​​​​​

  • BOTANİK PARKI

​​​​​​​Devasa Atakule'nin eteklerinde yer alan Botanik Parkı, muhteşem fotoğraflar yakalamak için en uygun alanlardan bir tanesi. Nişan ve düğün çekimleri sırasında yer arayan kişilerce tercih edilen Botanik Parkı, yürüyüş ve piknik yapmak için de harika bir alan olarak Ankaralıların uğradığı en eski parklardan.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri