Ankara’nın en işlek sokağı çözüm bekliyor! Başkentliler mağdur!

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Kızılay semtindeki bozuk yollar, oluşan çukurlar ve asfalt yüzeylerindeki sorunlar nedeniyle vatandaşlar zor durumda kalıyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara'nın birçok ilçesinde yollar bozuk, çukur ve yüzeyler çatlak durumda. Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan birçok cadde ve sokakta yollar yapılmayı bekliyor. Bozuk yollar hem yayaları hem de sürücüleri zor durumda bırakıyor.

anadolugazete.com.tr olarak Ankara’nın çevre sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyoruz.

Kızılay'daki Karanfil Sokak'ta bulunan bakımsız kaldırımlar, kötü görüntü sergileyen kaldırımlar ve bozuk yollar vatandaşın tepkisini çekiyor.

Ankara’nın en işlek sokağında yolların bozuk olması, sigara izmaritleri, şişe parçaları ve tahrip olmuş kaldırımlar yayaların hem sağlığını hem de can güvenliğini tehdit ediyor.

KARANFİL SOKAĞI İÇLER ACISI DURUMDA!

Gün içinde memur, öğrenci ve vatandaşların sıklıkla tercih ettiği Karanfil Sokak'ın iler acısı durumu pes dedirtti.

Siyasetçilerin seçimlere odaklanarak hizmeti unuttuğu eleştirisi yapan vatandaşlar "Öce hizmet edilsin sonra da oy istensin. Yerel yönetimlerin karnesi cadde, sokak, kaldırımdan belli oluyor." diyerek beklentilerini sıralıyor. Yerel seçimler öncesi vatandaşların en büyük isteği; yolların ve kaldırımların bir an önce düzeltilmesi yönünde.

Yayaların güvenliğinin sağlanması için yolların bir an evvel düzeltilmesi gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri