Ankara'nın en özel mekanlarından

Ankaralı vatandaşlar hafta sonunda Tunalı Hilmi Caddesi'ne akın etti. Tunalı'da cumartesi günü yaşanan yoğunluk pazar günü de devam ederken, Tunalı'nın en sevilen mekanlarından 'Cafe des Cafes' deyim yerindeyse bir dolup bir boşaldı.

Ankara'da hafta sonu yoğunluğu devam ediyor. Başkentliler hafta sonunun gelmesiyle birlikte zaman geçirmek için Ankara'nın en gözde semtlerinden olan Tunalı'ya akın etti. Tunalı'da yer alan kafeler ve restoranlar bir dolup bir taştı. Cumartesi gününden sonra pazar günü de aynı yoğunluk devam ediyor.

Tunalı'da Ankara'nın en özel mekanlarından biri olan 'Cafe des Cafes' de başkentliler tarafından çok seviliyor ve farklı atmosferiyle çok sayıda Ankaralıya ev sahipliği yapıyor.

CAFE DES CAFES'İ KEŞFEDİN

Ankara'nın büyük küçük demeden herkes tarafından en sevilen semtlerinden biri olan Tunalı, Kuğulu Park'ı, cadde boyunca dizili kafeleri, restoranları ve mağazalarıyla göz dolduruyor. Özellikle sonbahar aylarında daha da çok kalabalıklaşan Tunalı, öğrencilerin de uğrak noktası haline geliyor.

Tunalı'nın oldukça eski ve gözde mekanlarından biri Cafe des Cafes de çoğu Ankaralının dikkatini çekiyor. Yolu Tunalı'ya düşen herkesin mutlaka uğraması gereken kafelerden. Cafe des Cafes, enfes kahveleri ve muhteşem lezzetli tatlılarıyla biliniyor.

Buranın girişinde oturarak yoldaki kalabalığı seyre dalarken, arka bahçesinde de sevdiklerinizle sohbet etmenin keyfini yaşayabilirsiniz. İç mekan tasarımı da hayranlık uyandıran Cafe des Cafes, hafta sonu için tercih edilebilecek özel mekanlardan...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri