Ankara'nın Öveçler Mahallesi'nde çöpler farelere davetiye çıkardı

Ankara'nın Öveçler Mahallesi'ndeki Kabil Caddesi üzerinde bulunan çalılıklara atılan çöpler, fare istilasına neden oldu. Mahalle sakinleri, çöplerin zamanında alınmaması ve gider sorunları nedeniyle farelerin caddeyi istila ettiğini belirterek yetkililerden acil çözüm bekliyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Öveçler Mahallesi Kabil Caddesi'ndeki çalılıklara atılmış çöplerin yarattığı fare istilasıyla karşı karşıya. Mahalle halkı, çöplerin birikmesi ve gider sorunları nedeniyle farelerin caddeyi adeta istila ettiğini belirtiyor.

ÇEVREYE ATILAN ÇÖPLER VE GİDER SORUNU

Öveçler Mahallesi'nde, Kabil Caddesi üzerinde bulunan çalılıklar ve çevresi, atılmayan çöpler yüzünden adeta farelerin yuvası haline geldi. Cadde üzerinde yürüyen vatandaşlar, fare cıyaklamaları duyarak durumun ciddiyetine dikkat çekiyor. Mahalleli, çevreye atılan çöpler ve gider sorunlarının çözülmemesi nedeniyle farelerin çoğaldığını ifade ediyor.

FARE CIYAKLAMALARIYLA FARK EDİLDİ

Öveçler Mahallesi'nde oturan bir mahalle sakini yetkililerden daha sağlıklı çevre koşulları için gerekli ilgiyi beklediklerini şu sözlerle ifade etti:

"Şehirlerde farelerin artışı, insanların çevre kirliliğine sebep olacak davranışları ve düzensiz atık politikalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Yiyecek atıkları ve açıkta bırakılan çöpler, binalar ve altyapı sistemleri farelere davetiye çıkarıyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri