Ankara’nın şifa kaynağı: Haymana kaplıcaları

Ankara’nın termal su kaynaklarıyla ünlü Haymana kaplıcaları sağlık açısından önemli bir yere sahiptir. Bu kaplıcalar, binlerce yıldır tedavi amacıyla kullanılıyor.

ÖZEL HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

Haymana Kaplıcaları, Türkiye'nin başkenti Ankara'ya yakın bir ilçe olan Haymana'da bulunan önemli bir şifa kaynağıdır. Termal su kaynaklarıyla ünlü olan bu kaplıcalar, binlerce yıldır sağlık ve tedavi amaçlı kullanılmaktadır.

Suyun yüksek mineral içeriği, romatizmal hastalıklar, cilt rahatsızlıkları ve solunum yolu problemleri gibi çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği düşünülmektedir. Ayrıca, bölgedeki doğal güzellikleri ve dinlendirici atmosferiyle de ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunmaktadır. Haymana Kaplıcaları, yerli ve yabancı ziyaretçilere sağlık açısından fayda sağlayacak ve keyifli bir tatil deneyimi sunacak bir yer olarak bilinir.

ANKARALILARIN ŞİFA BULDUĞU BAZI HAYMANA KAPLICALARI

  • Cimcime Sultan Otel ve Kaplıca Tesisleri
  • Ravza Termal Otel
  • Ürofiz Termal Otel

CİMCİME SULTAN OTEL VE KAPLICA TESİSLERİ HAYMANA

Tüm misafirlere eşit kalitede, aynı mükemmellikte hizmet sunan Cimcime Sultan Otel ve Kaplıca Tesisleri; kaliteli, yenilikçi ve özgün fikirler öncülüğünde, her koşulda mutlak misafir memnuniyetini sağlamaktadır. Ankara’ya yolu düşenler bu kaplıcaya uğramadan şehirden ayrılmamalı.

ADRES: Çaldağ, Kemalpaşa sokak, 06860 Haymana/Ankara

RAVZA TERMAL OTEL

Ravza Termal Otel, aile yapısına uygun otel konsepti ile hizmet sunuyor. Havuz, hamam, güneşlenme ve dinlenme alanları birebir aynı özelliklerde 2 farklı bölüm olarak tasarlanmıştır. Bu otel ise termal suyu ile adeta şifa yayıyor.

ADRES: Çaldağ Mah. Şehit J.Er Murat Yıldız Sok. No:11, 06860 Haymana/Ankara

ÜROFİZ TERMAL OTEL

Ankara'da 20 yıllık özel fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi deneyimlerini dünyaca ünlü Haymana termal su kaynağıyla Ürofiz Termal Otel'de birleştirerek müşterilere benzersiz bir sağlık ve konfor deneyimi sunuyor.

ADRES: Çaldağ Mahallesi Kemalpaşa Sokak No:36 Haymana – ANKARA

Ankara’ya yolu düşen herkes, Haymana Kaplıcalarına uğramalı. Haymana Kaplıcaları, dünyaca ünlü termal su kaynaklarıyla sağlık ve rahatlama için harika bir fırsat sunuyor. Hem bedensel hem de zihinsel olarak dinlenerek keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri