Ankara'yı sarsan iddia: Belediye Başkan Yardımcısı görevden alındı

Ankara siyasetinde sıcak saatler yaşanıyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in ilk atadığı Başkan Yardımcısı olan Ertan Işık'ın görevden alındığı iddia edildi. Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki 'Başkan Yardımcıları' kısmından Işık'ın adı ve fotoğrafı kaldırıldı.

Ankara siyasetinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık'ın görevden alındığı iddia edildi.

Ertan Işık'ın neden görevden alındığı henüz bilinmezken, konuya ilişkin Işık'tan, Mamak Belediyesinden ve Başkan Veli Gündüz Şahin'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki 'Başkan Yardımcıları' bölümünden Işık'ın adının ve fotoğrafının kaldırıldığı görüldü.

Işık, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili görevinde bulunuyordu. Ertan Işık, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Başkan Veli Gündüz Şahin'in ilk atadığı Belediye Başkan Yardımcısı olmuştu. Işık'ın görevden alınmasına dair kararın da Başkan Şahin tarafından verildiği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri