Ankara'yı üzen kaza: 1 polis hayatını kaybetti 2 polis yaralandı

Tem Otoyolu’nda yaşanan kazada 1 polis hayatını kaybetti 2 polis memuru da yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunu taşıyan otomobil, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde bir TIR’a çarptı. Kazada hurdaya dönen araçta bulunan polislerden biri hayatını kaybederken, diğer ikisi yaralandı. Polis memurlarının İstanbul'dan görevden döndükleri öğrenildi.

Kaza, TEM Otoyolu Akyazı-Hendek geçişinde meydana geldi. 06 EBM 912 plakalı Skoda marka otomobilin, yabancı plakalı bir tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı polis memurları, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan polis memuru C.P., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralı polis memurlarından F.D., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, H.B.'nin ise hastaneden taburcu edildiği belirtildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri