Anketlerde zirvede: Mansur Yavaş başarılı mı?

HBS Araştırma, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili anketinin sonucunu açıkladı. "Mansur Yavaş başarılı mı?" sorusunun yöneltildiği ankete göre, Yavaş'ı başarılı bulanların oranı yüzde 50'yi geçiyor.

Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi geçen ve "Partim isterse aday olurum" açıklaması yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili yapılan anketlerin sonucu açıklanıyor. Son olarak HBS Araştırma, Mansur Yavaş ile ilgili anketinin sonucunu paylaştı.

HBS Araştırma, eylül ayında 3 bin 300 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen ve "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş size göre başarılı mı?" sorusunu yönelttiği anketinin sonucunu duyurdu.

Ankete göre, Mansur Yavaş'ı başarılı bulanların oranı yüzde 57,3 oldu. Yavaş'ın başarısız olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 30,4 olarak açıklandı. Bir fikri olmadığını belirtenlerin oranı yüzde 12,3 oldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI ANKETLERİNDE ZİRVEDE

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili yapılan anketlerde de zirvede yer alıyor. Optimar Araştırma'nın "Sizce muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olmalıdır?" anketinde Mansur Yavaş yüzde 32,7 ile birinci sırada bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 22,2 ile ikinci sıraya yerleşti.

Area Araştırma'nın anketinde de yüzde 30,6 alan Mansur Yavaş, zirvede yer aldı. Ekrem İmamoğlu yine yüzde 18,7 ile ikinci sırada bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri