ASKİ Ankara’da Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Gölbaşı, Sincan, Altındağ, Beypazarı, Etimesgut su kesintilerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) bugün Başkent Ankara’da yaşanacak su kesintisi ile ilgili bilgileri kurumun internet sitesinden paylaştı. İşte o adresler ve kesintilerin yaşanacağı saatler...

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ, Ankara'da bugün su kesintisinin yaşanacağı ilçeleri ve mahallelerin bilgisini paylaştı.

ASKİ’nin sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Sincan ilçesinde planlı su kesintisi yaşanacaktır. İşte su kesintisinin yaşanacağı adres ve saatler:

POLATLI

Arıza Tarihi: 13.09.2024 01:30:00
Tamir Tarihi: 13.09.2024 07:00:00
Detay:

Su kesintisi başlangıcı: 13.09.2024 01:30

Tahmini bitiş: 13.09.2024 07:00

Plansız Su Kesintisİ: Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki 500'luk içme suyu şebeke hattında ani oluşan arıza nedeniyle plansız su kesintisi uygulanacaktır.

Etkilenen yerler: Cumhuriyet Mahallesi'nin bir bölümü, Zafer Mahallesi'nin bir bölümü, Kurtuluş Mahallesi'nin bir bölümü, Yeni Mahallesi'nin bir bölümü, Fatih Mahallesi'nin bir bölümü, su kesintisinden etkilenen yerler arasında bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri