ATO Başkanı Baran'dan 15 Temmuz mesajı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, ''Darbeciler ve işbirlikçileri, bu milletin demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini unutmasın." dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türkiye'nin demokrasisini, milli birliğini ve ekonomisini hedef aldığını belirterek şunları söyledi: "Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu saldırıyı unutmayacağız. Darbeciler ve işbirlikçileri de bu milletin demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini unutmasın."

"ANKARA İŞ DÜNYAMIZ, DARBECİ ZİHNİYETİN EKONOMİMİZE ZARAR VERMESİNE İZİN VERMEMİŞTİR''

Baran, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin gösterdiği kahramanca direnişin içerde ve dışarda hainlerin oyununu bozduğunu vurgulayarak, "Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde meydanlara inerek demokrasiye, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır." dedi.

Aynı zamanda 15 Temmuz'un ekonomiye, yerli ve milli üretim anlayışına yönelik bir darbe olduğunu da vurgulayan Baran, Türkiye'nin büyük ve müreffeh bir ülke olma hedefine engel olmak isteyenlere geçit verilmeyeceğini belirtti. Baran, "Ankara iş dünyamız, darbeci zihniyetin ekonomimize zarar vermesine izin vermemiştir. Ekonomideki tahribata karşı daima tetikteyiz." şeklinde konuştu.

Son olarak Baran, Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu çabanın Türkiye'nin düşmanlarına karşı en büyük mesaj olduğunu vurguladı. Gürsel Baran, öesajını, "Bugün vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkmak için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz." sözleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri