ATO Başkanı Baran'dan 19 Mayıs mesajı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlattığı önemli günü, Türk gençlerine armağan ettiğini ve ülkenin geleceğini onlara emanet ettiğini vurguladı. Baran, gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını ve Türkiye'nin istiklal ve istikbalinin gençlerin elinde olduğunu ifade etti.

Baran'ın mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlatmış ve Türk milletinin azmini temsil eden bu tarih, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda atılan ilk adım olmuştur. Atatürk, gençlere hitaben, ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ demiş ve bu önemli günü Türk gençlerine armağan ederek ülkemizin geleceğini onlara emanet etmiştir.

Bugün de istiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz, dünya çapında başarılar elde ederek ülkemizi ileriye taşıyorlar. Bilimden teknolojiye, ekonomiden sanata kadar gençlerimiz, ülkemizin en büyük gücü haline gelmiştir. İş dünyası olarak, gençlerimizin ve genç girişimcilerimizin ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını ve vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duyuyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor; birlik, beraberlik ve coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri