ATO’dan "Elektronik İlan Doğrulama Sistemi" hakkında bilgilendirme toplantısı

Ankara Ticaret Odası (ATO) “Elektronik İlan Doğrulama Sistemi” (EİDS) uygulaması hakkında bilgilendirme toplantısı, sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı yetkililerinin sunumlarıyla gerçekleşen toplantıda, 15 Eylül 2024 itibariyle yürürlüğe girecek olan EİDS hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

ATO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Sektörel Ticaret Dairesi Başkanı Erdem Karaman ve Ticaret Uzmanı Cansu Koyulhisarlı başta olmak üzere birçok sektör temsilcisi yer aldı.

KENAN BAYRAM: "DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE ÖNEMLİ BİR ADIM"

Programın açılış konuşmasını yapan ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram, ticaretin güvenilir bir yapıda devam etmesinin önemini vurguladı. Bayram, Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nin sektördeki dijitalleşme sürecinde önemli bir adım olduğunu ifade ederek, “Bu uygulama, tüketicilerin ve iş dünyasının menfaatlerini korumada büyük bir rol üstlenecek. Siz değerli katılımcıların bilgi ve tecrübeleriyle bu sürece katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

EİDS UYGULAMASI HAKKINDA DETAYLI BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Sektörel Ticaret Dairesi Başkanı Erdem Karaman, EİDS uygulamasının amacı ve işleyişi hakkında detaylı bir sunum yaptı. Karaman, yetki doğrulama uygulamasının sektöre getireceği faydaları ve tüketici haklarını koruma konusunda sağlayacağı katkılara değindi. Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nin, gayrimenkul sektöründeki dijital dönüşümde kritik bir rol oynayacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri