ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN
Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Ayaş'ın turizm alanında sahip olduğu potansiyeli geliştirmek için kapsamlı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirterek, özellikle yöresel yemeklerin tanıtılması için planladıkları projeleri anlattı. Bu kapsamda, yazlık ve kışlık olarak iki adet tarihi avlulu konağı Ayaş'ın yerel lezzetlerinin sergileneceği bir belediye lokantası olarak açmayı düşündüklerini ifade eden Başkan Demircioğlu, bu lokantaların, Ayaş’ın gastronomi zenginliklerini hem yerli hem de yabancı turistlere sunmayı amaçladığını belirtti.
Belediye olarak önceliklerinin hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Demircioğlu, vatandaşlardan aldıkları her oyun karşılığını nitelikli hizmetlerle vermeyi hedeflediklerini dile getirdi. “Biz, yapılan hizmetlerin karşılığında tekrar oy almak gibi bir amaç taşımıyoruz,” diyen Demircioğlu, bu görevi layıkıyla yerine getirme arzusunda olduklarını belirtti. Beş yıllık süre zarfında Ayaş’a en iyi şekilde hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı, ilçenin ihtiyaçlarına göre projeler geliştireceklerini ve Ayaş’ın en iyisini hak ettiğini düşündüğünü söyledi.
Demircioğlu, önümüzdeki süreçte ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkaracak çalışmalara da ağırlık vereceklerini, Ayaş’ı daha fazla ziyaretçinin ilgi odağı haline getirmek için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini aktardı.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demircioğlu, yapılan çalışmaların medya aracılığıyla halka anlatılmasının önemine vurgu yaptı.