Ayaş Yolunda devam eden yol çalışmaları esnafa kepenk kapattırdı: "Esnaf kimsenin umurunda değil"

Ayaş yolunda bir süredir devam eden yol çalışması vatandaşları ve esnafı bezdirdi. Bir esnaf dükkanını yol çalışması sebebiyle açamadığını belirtti ve sitem etti.

Ankara'da Ayaş yolunda süregelen yol çalışmaları, bölgedeki esnafın tepkisine neden oldu. Bir esnaf, dükkanının kapısına astığı notla, çalışmalardan dolayı dükkanını kapatmak zorunda kaldığını duyurdu.

Esnaf, notunda şu ifadelere yer verdi:

"Şubat ayındaki kazıdan sonra yarım iş yaptıkları için ikinci kez yol kapatılınca satışlarımız yine durdu. Siz değerli müşterilerimize bayat ürün vermemek için kapatmak zorunda kaldık. Özür dileriz. Yol açılınca iş yerimiz de açılacaktır. Malum, esnaf kimsenin umurunda değil."

Bu durum, hem esnafın işlerini olumsuz etkiledi hem de müşterilerin alışveriş yapamamasına sebep oldu. Bölgedeki diğer esnaflar da benzer sorunlar yaşadıklarını belirterek, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise resmi X hesabından yaptığı paylaşımda Ayaş yolunda asfalt serim çalışmasının sürdüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri