Ayaş'ta ölümlü kaza, Şereflikoçhisar'da yakıt tankeri devrildi!

Ankara'nın Ayaş ve Şereflikoçhisar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi yaşamını yitirirken, araçlar da hurdaya döndü.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yakıt tankeri devrilerek trafik kazası meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halinde giden yakıt tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetimi kaybetmesi sonucunda devrildi. Ardından yakıt tankeri yanmaya başladı.

YANGIN ÇIKTI!

Akaryakıt yüklü tankerin devrilmesi sonucu çıkan yangın, çevrede panik yarattı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Yangının diğer araçlara sıçraması endişesiyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kazada şimdilik ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair net bilgi henüz öğrenilemedi. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba sarf etti. Yangın söndürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

AYAŞ'TA ÖLÜMLÜ KAZA!

Ankara'nın Ayaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza, Ayaş yolunun Yenikent girişinde meydana geldi. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Öğrenilen bilgiye göre, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir vatandaş hayatını kaybetti.

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede bir kişinin hayatını kaybettiğini belirlediler. Kazanın ardından bölgede trafik akışında ciddi aksamalar yaşandı.

Kazayla ilgili soruşturulma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri