Başkan Acar'dan Ankara İl Sağlık Müdürü Kurtcebe'ye ziyaret

Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve beraberindeki heyet, Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe'ye ziyarette bulundu.

Süleyman Acar, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Kızılcahamam Devlet Hastanesinin ihtiyaçlarını konusunda Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe'ye bilgi verdi.

Başkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçe başkanlarımızla birlikte, İl Sağlık Müdürümüz Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde Kızılcahamam Devlet Hastanemizin ihtiyaçlarını kendilerine ilettik. Sayın Müdürümüzün misafirperverliği ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

ALİ NİYAZİ KURTCEBE HAKKINDA

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, 1977 Denizli'nin Tavas ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Tavas ilçesinde tamamladı. 2000 yılında Tıp Fakültesinden mezun olan Kurtcebe Başkent Üniversitesinde uzmanlığını tamamlayarak Ankara’da Fizik Tedavi Uzamanı hizmeti vermeye başladı. Tokat Reşadiye’de Başhekim olarak görev yaptı. Daha sonra Ankara Gölbaşı Hastanesinde Başhekim Yardımcısı oldu. Uzman Dr. Kurtcebe, 21 Nisan 2022 tarihinde Ankara İl Sağlık Müdürü olarak göreve atandı.

Ali Niyazi Kurtcebe, evli ve 1 çocuk babasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri