Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına çıkarma

Kızılcahamam’ın geleceğine yönelik projeler ve ilçenin gelişimini hızlandıracak konular, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileriyle Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından ele alındı. Yapılan görüşmelerde ilçeye yönelik kentsel dönüşüm, mekânsal planlama ve çevre düzenlemeleri gibi önemli başlıklar değerlendirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, makamında ziyaret edilerek Kızılcahamam’ın gelişimi üzerine önemli bir toplantı gerçekleştirildi. İlçenin geleceğini ilgilendiren projelerin detaylıca ele alındığı görüşmede, Kızılcahamam’ın şehircilik ve çevre planları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Misafirperverliği ve desteği için Bakan Yardımcısı Varank’a teşekkür edildi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANI HAKKI ALP İLE KIZILCAHAMAM’IN GELECEĞİ KONUŞULDU

Kızılcahamam’ın geleceğini daha yaşanabilir kılacak kentsel dönüşüm projeleri üzerine görüşmek amacıyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp makamında ziyaret edildi. İlçenin kentsel dönüşüm stratejilerinin masaya yatırıldığı bu verimli görüşmede, Kızılcahamam’ın kalkınmasına katkı sunacak adımların atılması konusunda önemli fikir birliğine varıldı.

MEKANSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRÜ YAVUZ ERDAL KAYAPINAR İLE PROJELER ELE ALINDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’la yapılan görüşmede, Kızılcahamam’ın mekânsal planlaması ve ilçenin gelişimine yönelik projeler detaylıca konuşuldu. Bu görüşme, Kızılcahamam’ın geleceğine yönelik adımların planlanması açısından son derece önemli bir zemin oluşturdu.

MESLEKİ HİZMETLER GENEL MÜDÜRÜ BANU ASLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Banu Aslan’a, yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti yapıldı. İlçenin gelişimine katkı sağlayacak projelere destek verecek olan Aslan’ın, ülkeye ve Kızılcahamam’a önemli hizmetlerde bulunacağı ifade edilerek başarı dilekleri iletildi.

NİHAT YAMAN İLE SAMİMİ SOHBET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kimyasallar Yönetimi Daire Başkanı, Kızılcahamamlı Nihat Yaman da makamında ziyaret edilerek, ilçeyle ilgili konular üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Kızılcahamam’ın çevresel planlamasına ilişkin verimli bir fikir alışverişi yapıldı.

YÖNETİM HİZMETLERİ VE FİNANSMAN DAİRE BAŞKANI UĞUR ŞÜKRÜ BIYIKLIOĞLU İLE GELİŞİM PROJELERİ ELE ALINDI

Kızılcahamam’ın projeleri ve gelecekteki yatırımları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yönetim Hizmetleri ve Finansman Daire Başkanı Uğur Şükrü Bıyıklıoğlu ile yapılan görüşmede kapsamlı olarak ele alındı. İlçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak konularda destek alınarak, geleceğe yönelik olumlu adımlar atılacağı ifade edildi.

BAKAN YARDIMCISI ÖMER BULUT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, yeni görevi dolayısıyla makamında ziyaret edilerek, hayırlı olsun dilekleri iletildi. İlçeye ve ülkeye sağlayacağı katkılar için teşekkür edilerek, Bulut’a görevinde başarılar dilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri