Başkan Beşikçioğlu’ndan anlamlı tiyatro gösterisi

Ankara’nın son yıllarda önemi artan ilçesi Etimesgut, sanat alanında da büyük adımlar atıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilçedeki sanatsal faaliyetlere bizzat önderlik ederek dikkatleri üzerine çekiyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, çocukların eğitimi için düzenlediği tiyatro gösterisiyle sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkardı. Ülke gündeminde geniş yer bulan adaylığı ve renkli kişiliğiyle kısa sürede ilçe halkının sevgisini kazanan Beşikçioğlu, halkın sosyalleşmesine büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. İhtiyaç sahiplerine destek olma konusunda kararlılığını vurgulayan Başkan, bu desteği tiyatro sanatını kullanarak sağladı.

"BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ" ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENDİ

Haber Ankara'nın haberine göre, Uzun yıllardır tiyatro ve beyazperdede başarılı bir kariyere sahip olan Beşikçioğlu, son dönemlerde büyük ilgi gören oyunu "Bir Delinin Hatıra Defteri"ni özel bir amaç için sahneledi. Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterim, büyük ilgi gördü. Oyunun tüm gelirleri Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanarak çocukların eğitimine katkı sağlandı.

Gösterim sonunda izleyiciler, Başkan Beşikçioğlu'nu alkış yağmuruna tuttu. Etimesgut halkı, sanatla iç içe bir başkana sahip olmaktan memnuniyet duyarken, Beşikçioğlu’nun sahnede sergilediği performans takdir topladı.

"FAHRENHEİT 451" SAHNELENECEK

Başkan Beşikçioğlu, sanat yolculuğuna devam ederek "Fahrenheit 451" adlı oyununu 30-31 Mayıs tarihlerinde Etimesgut’ta sahneleyecek. Bu gösterinin geliri de yine Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacak. Başkan Beşikçioğlu’nun sanat yeteneğini toplum yararına kullanmaya devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Vatandaşlar, bu anlamlı etkinliklerin detaylarını ve güncel bilgileri Etimesgut Belediyesi’nin resmi hesapları üzerinden takip edebiliyor. Başkan Beşikçioğlu’nun sanatı ve sosyal sorumluluk bilincini birleştiren çalışmaları, Etimesgut’ta büyük beğeni topluyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri