Başkan Çetin esnafla bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnaf ve mahalleli ile bir araya gelerek onların şikayet ve isteklerini dinliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye ve ilçenin her köşesinde halkın taleplerini dinlemeye devam ediyor. Gerek sokaklarda, gerekse pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla sık sık buluşan Başkan Çetin, yoğun ilgiyle karşılaşıyor.

Vatandaşların sorunlarını birebir dinlemeye büyük önem veren Başkan Ertuğrul Çetin, "Göreve başladığımız günden bugüne her daim sahada olmaya büyük ehemmiyet gösteriyoruz. Pursaklar için atacağımız her adımı, hizmetimizi ve projemizi vatandaşımızla birlikte planlayarak istişare ediyoruz. Onların fikirlerini alıyor, çalışmalarımızı istek ve arzularına göre şekillendiriyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da her fikri dinlemeye ve ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Mahalle ziyaretleri sırasında çocuklardan yaşlılara kadar her yaştan vatandaşla sohbet eden Başkan Çetin, halkın sıcak ilgisine karşılık olarak sık sık hatıra fotoğrafları çektiriyor. Pursaklar halkının sevgi gösterileriyle karşılaşan Çetin, gelecekte de bu buluşmaların devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri