Başkan Ercan miniklerin 'Hoş Geldin Sonbahar' etkinliğine katıldı

Sincan Belediyesi Zambak Kreşi, “Hoş Geldin Sonbahar” etkinliği kapsamında renkli ve eğitici bir gün yaşadı. Etkinliğe katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da çocuklarla bir araya gelerek onların heyecanına ortak oldu.

Sincan Belediyesi Zambak Kreşi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde sonbaharın gelişi, birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle kutlandı. Kreşi ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bahçede geri dönüşüm malzemeleri, ağaç dalları ve makarnalar kullanarak boyama yapan çocuklarla sohbet etti ve yaptıkları çalışmaları inceledi.

Boyama etkinliğinin ardından sınıflara geçilerek teraryum yapımı başladı. Minikler, öğretmenlerinin rehberliğinde cam kavanozlar ve fanuslarla teraryum oluşturmayı öğrenip, doğanın küçük bir kesitini dekoratif bir şekilde kavanozlarına yerleştirdiler. Yaratıcılıklarını sergileyen çocukların yaptığı teraryumlar, Başkan Ercan’ın beğenisini kazandı.

Zambak Kreşi öğretmenleri, bu tür etkinliklerin çocukların ince motor becerilerini geliştirdiğini ve yaratıcılıklarını teşvik ettiğini belirterek, bu tarz aktivitelerle miniklerin hem eğlenip hem de öğrenmelerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri