Başkan Ercan, sahaya indi! Vatandaşların taleplerini dinledi!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Lale Meydanı'nda hemşehrileriyle bir araya gelen Ercan, "Dün, bugün ve yarın; her daim hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz." dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaş ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Atatürk Mahallesi'ni ziiayret eden Başkan Ercan, vatandaş ve esnafla sohbet etti.

Ercan'a Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan eşlik etti.

Başkan Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ile birlikte hemşehrilerimizle selamlaştık, mahalle esnafımıza hayırlı işler temennilerimizi ilettik. Dün, bugün ve yarın; her daim hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Faruk Kaymak, Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan Lale Meydanı'nda vatandaş ve esnafla da bir araya geldi.

Vatandaşlarlın talep, istek ve önerilerini dinleyen Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaymakamımız Levent Kılıç, Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Faruk Kaymak, İlçe Başkanımız ve MHP İlçe Başkanımız Oğuz Nihat Alkan ile birlikte hemşehrilerimizle çay sohbetinde buluştuk, samimi muhabbetlerine ortak olduk." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri