Başkan Odabaşı, dernek başkanlarıyla 'ortak akıl' buluşması yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçede faaliyet gösteren hemşeri dernek başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı'ndaki il hemşehri dernek başkanlarıyla "Daha iyi bir Gölbaşı nasıl olur" noktasında istişarelerde bulundu.

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Yakup Odabaşı, ilçede yaşayan vatandaşları temsil eden kanaat önderleriyle bir araya gelerek Gölbaşı’nı birlikte yönetebilmeleri için yapıcı eleştirilere açık olduklarını, objektif değerlendirmelerden rahatsız olmayacaklarını söyledi.

Belediye’nin resmi sosyal medya hesabından ise, “Sizler sadece kendi hemşehrilerinizin dernek başkanı değil tüm Gölbaşı'nın sivil toplum temsilcilerisiniz. İlçemizde faaliyet gösteren il hemşehri derneği başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek "Daha iyi bir Gölbaşı nasıl olur"u konuştuk. Geçmişte de olduğu gibi dernek başkanlarımızın görüşlerini dinledik, düşüncelerimizi aktardık. Söz Verdiğimiz Gibi; Gölbaşı için istişare edecek, sivil toplumla bir arada olacağız.” paylaşımı yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, “Gördüğünüz eleştirileri de objektif olarak yapmanızdan biz hiç rahatsız olmayız. Yeterki yanlı olmasın. Sonuçta hepimiz burada yaşıyoruz. Amacımız da Gölbaşı’na hizmet etmek. Böyle bir ortamın Gölbaşı’nın faydasına olacağına inancım tam. Geçmişte de belli faaliyetler yapıyorduk. İyi bir şekilde diyaloglarımız var. Bunu daha da güçlendirerek devam ettirmek istiyoruz. Yani sizler sadece kendi hemşerilerinizin dernek başkanları olarak değil aynı zamanda tüm Gölbaşı’nın sivil toplum temsilcisi olarak görüşlerinizi ve tüm hemşehrilerinizin düşüncelerinizi aktarmanız açısından bize destek olmanız açısından bugünleri de geçmişin zorluklarını bilen ve bugün daha iyi bir Gölbaşı olur düşüncesiyle hareket eden kurulun olması bizim için önemli.” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri