Başkan Odabaşı duyurdu: İptal edildi

Gölbaşı Belediyesi, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinden bazılarını iptal etme kararı aldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın talimatıyla, planlanan Haluk Levent konseri ve Destanların Dansı gösterisi iptal edildi.

Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları kapsamında, 29 Ekim Salı günü saat 18.00’de, Türk bayraklarıyla yapılacak meşale yürüyüşü düzenlenecek. Bunun yanı sıra Mehteran konseri ve Seymen gösterileri de sahnelenecek.

Başkan Odabaşı, terör saldırısını kınayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlamayı planlıyorduk. Ancak bu hain saldırı yüreğimizi derinden yaraladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu acı olay nedeniyle bazı etkinliklerimizi iptal etmek zorunda kaldık. Ancak, bu zor günleri milletçe birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Odabaşı, vatandaşları sabırlı ve metanetli olmaya davet ederek, teröre karşı ortak bir duruş sergilemenin önemine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri