Başkan Odabaşı, Kızılay’a kan bağışında bulundu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kızılay’ın ülke genelinde başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vererek, önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergiledi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen kan bağışı etkinliğinde, mobil kan bağışı otobüsüne gelerek kan bağışında bulundu.

Kızılay’ın "Kan ver, can ver" sloganıyla yürüttüğü kampanya kapsamında, Gölbaşı Belediyesi önüne kurulan mobil kan bağışı otobüsü, vatandaşları kan bağışında bulunmaya teşvik etti. Başkan Yakup Odabaşı, doktorlar tarafından yapılan sağlık kontrollerinin ardından kan bağışında bulunarak, etkinliğe destek verdi. Başkan Odabaşı'nın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli de kan bağışında bulunarak kampanyaya katkıda bulundu.

Başkan Odabaşı, kan vermenin önemli bir insanlık görevi olduğunu belirterek, “Kan vermeyi bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Bu etkinlik vesilesiyle Gölbaşı’nda hem başkan yardımcılarımız, hem müdürlerimiz hem de personelimizle birlikte teşvik amacıyla kan bağışında bulunuyoruz. Bu bağışların, hastalarımıza şifa olmasını diliyoruz. Gölbaşılı hemşehrilerimizi ve tüm ülkemizi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Umarım bu gün, gelecekte daha fazla kişinin kan vermesi için bir teşvik olur.” dedi.

Gün boyunca süren etkinlikte, vatandaşlar mobil kan bağışı otobüsüne gelerek kan bağışında bulunabilirken, sağlık ekipleri tarafından tansiyon, şeker ve kandaki oksijen ölçüm hizmetleri de sağlandı. Etkinlik, sağlık alanında toplumsal bilinci artırma ve kan stoklarını destekleme amacıyla gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri