Başkan Özarslan ve Ercan, Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ankara'da dün düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı.

İsrail'in 367 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı artmaya devam ediyor. 365 gündür Gazze'de insanlık dramı yaşanıyor. Ankara Filistin Dayanışma Platformu'na (ANFİDAP) mensup sivil toplum kuruluşlarının çağrısıyla on binlerce kişi Ankara'da dün Filistin'e destek yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe Ankara ilçe belediye başkanları da katıldı.

"Nerede bir mazlum var ise, bize düşen yanında olmaktır." diyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yürüyüşe toplumun her kesimden vatandaşın katıldığını söyledi.

Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Soykırıma Lanet Filistin’e Destek Yürüyüşü’ne” toplumumuzun her kesiminden hemşehrilerimizle birlikte katıldık. Nerede bir mazlum var ise, bize düşen yanında olmaktır. “Vicdanı olmayanın dini de, milliyeti de, devleti de olamaz.” dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı.

Ercan, binlerce masumun hayatını kaybettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"17 binden fazla çocuk ile kadın, yaşlı, sivil demeden 50 bine yakın masum Filistinli kardeşimizi katleden soykırımcı terör devleti İsrail'in dimdik karşısında durmaya; mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimizin ise yanında olamaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri