Başkan Özarslan'dan "Keçiören'in daha yaşanabilir ve modern olması için çalışıyoruz" mesajı!

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla ve hemşehrileriyle bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan,"Keçiören’imizin daha yaşanabilir, modern ve huzurlu bir yer haline gelmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, bulduğu her fırsatta vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün belediyede hemşehrileriyle bir araya gelen Özarslan, vatandaşlarla sohbet etti, istek, öneri ve taleplerini dinledi.

Keçiören için çalıştığını vurgulayan Özarslan, "Keçiören’imizin daha yaşanabilir, modern ve huzurlu bir yer haline gelmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız" dedi.

"KEÇİÖREN İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün belediyemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, onların taleplerini, beklentilerini ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Her zaman olduğu gibi halkımızın düşünceleri ve ihtiyaçları bizim için en öncelikli konudur. Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışıyla ilçemizde gerçekleştirdiğimiz her çalışmanın temelinde halkımızın istekleri yer almaktadır. Keçiören’imizin daha yaşanabilir, modern ve huzurlu bir yer haline gelmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hep birlikte daha güzel bir Keçiören için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MOBİLYACILARI DİNLEDİ!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Mobilya Üreticileri ve İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Güler ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Mobilya sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Özarslan ve Güler, sektörün sorunlarını da konuştu.

Özarslan, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Mobilya Üreticileri ve İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Güler ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırladık. Sektördeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunarak ilçemizde atılacak adımlar konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Güler ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz."

Haymana Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Özarslan, "Haymana’nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimizi umut ediyoruz." dedi.

Özarslan, toplantıya ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Keçiören Haymanalılar Derneği ev sahipliğinde, Haymana Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı’na katıldık. Toplantıda alınan kararların, birlik ve dayanışmamızı güçlendireceğine inanıyoruz. Katılımcıların katkılarıyla daha sağlam adımlar atacağımızı ve Haymana’nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimizi umut ediyoruz. Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen, başta Federasyon Başkanımız Sayın Suat Dinç ve Keçiören Haymanalılar Derneği Başkanı Sayın Avni Güleş olmak üzere, tüm başkan ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Haymanalı hemşehrilerimizin her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri