Başkan Şahin: Barış dolu yarınlar diliyorum

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin mesajında "Tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyor; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar diliyorum." dedi.

1 Eylül Dünya Barış Günü'nü, dünya genelinde milyonlarca insanla birlikte kutlamanın gururunu yaşadığını söyleyen Başkan Şahin, “Ancak bizler, bu özel günü yalnızca bir kutlama olarak değil, Türk milletinin barışa olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha vurgulamak için önemli bir vesile olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin, tarih boyunca bağımsızlığını ve hürriyetini her şeyin üzerinde tuttuğunu, vatanını korumak uğruna en ağır bedelleri ödediğini vurgulayan Şahin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesi, yalnızca Türk milletinin değil, tüm insanlığın huzur içinde yaşaması gerektiğini ifade eder. Ancak bu barış, milletimizin onurunu, egemenliğini ve bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutarak savunduğumuz bir barıştır. Bizler, bu toprakların evlatları olarak, ecdadımızdan aldığımız güçle, milli değerlerimizi her şeyin üstünde tutarak, barışın en güçlü savunucuları olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mesajında, “Dünya bugün, milletimizin tarih boyunca gösterdiği cesarete ve kararlılığa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Mamak Belediyesi olarak, bizler de bu milli bilinçle hareket ediyor, ilçemizde barışın ve kardeşliğin hüküm sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” diyen Şahin, barışın, ancak milletimizin birlik ve beraberliğiyle, milli çıkarlarımızı koruyarak, güçlü bir şekilde savunulabileceğini vurguladı.

1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle, büyük Türk milletinin ve tüm dünya halklarının barış içinde yaşamasını dileyen Şahin, savaşların, çatışmaların ve zulümlerin son bulduğu, Türk milletinin onurlu duruşuyla örnek olduğu bir dünya temenni ettiğini söyledi. Başkan Şahin, başta Mamaklıların olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutlayarak; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri