Başkan Şahin SMA hastası Yağız bebeğin kampanyasına destek istedi

Göreve geldiği günden bu yana SMA hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek verdiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, vatandaşlara seslenerek, yaşam mücadelesi veren SMA hastası 4 buçuk aylık Yağız Asaf bebeğe destek olmalarını istedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak'ta yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden çocukların kampanyalarına destek olmaya devam ediyor. SMA’lı çocukların tedavisi için aileleri tarafından başlatılan kampanyalara sık sık destek veren Başkan Şahin, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 4 buçuk aylık ağız Asaf isimli bebeğin kampanyasına destek istedi.

Göreve geldiği günden itibaren SMA hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek verdiğini belirten Şahin, SMA tanısı almış 3 çocuğun Mamaklı vatandaşlarla beraber ilaç paralarının toplandığını ifade etti.

ŞAHİN'DEN YAĞIZ BEBEK İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yağız Asaf, SMA hastalığıyla mücadele eden bir evladımız. Yağız ve tüm SMA’lı çocuklar bizim çocuklarımız. Onların sağlıklı bir geleceğe kavuşması için hepimizin desteğine ihtiyaçları var. Destek olmak için: IBAN: TR74 0020 5000 0994 7666 4000 01 | TL Alıcı: Yağız Asaf ÇAĞLAR Açıklama: YAĞIZ ASAF Gelin, Yağız’a nefes olalım." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri